Nem kell az élményeket keresni; mindenütt ott vannak.
/Rudolf Steiner/ 

A másokkal megosztott élmények fűszerezik meg az életet.
/Andrew Matthews/ 

"Az élet legszebb pillanatait nem lehet pénzért megvenni, sem szavakkal körülírni. Csak átélni lehet őket és megőrizni a szívünkben." 

Események


Olvasd bátran! 
Ha véleményed van az írásaimmal kapcsolatban, ne fojtsd magadba és írj pár sort számomra! 


Múlthét szombaton Pankrációra mentünk a barátaimmal. Ekkor került megrendezésre a HCW Dicsőség Napja gálája. Említettem már, hogy folyamatos a színvonal, amit gáláról gálára az emberek elé. Ez általában mindig a Véres Novemberen szokott kiteljesedni. De! most a Dicsőség Napja kinőtte magát a Véres Novemberhez.

Múlthét szombaton elkísértem Nóri barátnőmet Szegedre.
A Gin Tonicban még nem voltunk. Sok lépcső fogadott minket. :D Köszönjük a segítséget az akadályok leküzdésében!

Múlt hétvégén volt a Tatto Majális. Elkísértem az egyik barátnőmet a Nova Prospect zenekar koncertjére. Nem rég hallottunk a zenekarról, de Nóri barátnőm azonnal megkedvelte a bandát első hallásra :) Én személy szerint nem igazán ismerem még Őket, de annyit mindenképp szeretnék leszögezni, hogy érdemes a bandát meghallgatni és megnézni mert a zene...

Eseménydús pár napon vagyok túl.
Phoenix RT és Nomad koncert, kirándulás a barátaimmal a Normafán, a Budai Várban és a Halászbástyán. Nagyon jól éreztem magam! Köszönöm itt is! De beszéljen helyettem pár kép:

Hétvégén volt a Tavaszi MondoCon. Kint voltunk a barátaimmal. Megint sok jó program volt. Tetováltatástól, fantasztikus cosplay-eken, pankráción keresztül Star Wars-os cuccokig minden... és ki tudja még, hogy mit nem láttunk...
Nagyon vártam már ezt a MondoCont, mert Beatrix Kiddo-nak öltöztem a Kill Bill-ből.
Nem sikerült tökéletesre a kivitelezés,...

Szerintem a barátság mélységek és magasságok együttese. Nem csak arról szól, hogy ott vagyunk a másik mellett és átsegítjük, támogatjuk a rossz időszakokban, hanem arról is, hogy megéljük együtt a jó dolgokat is. Így születnek azok az emlékek, amiről majd az unokáknak mesélhetünk. :)

3-4éve volt egy Tankcsapda koncert, akkor hallottam először a Pheonix RT zenekart. Ők játszottak a Tankok előtt. Töredelmesen megvallom, nem igazán figyeltem rájuk. Türelmetlenül vártam az este főzenekarát, így akkor még nem találtak el a lelkemig.