ADALINE VARÁZSLATOS ÉLETE
(2015)

2018.01.27.

amerikai, dráma, romantikus, fantasy  

Tartalom:

A film a 29 éves Adaline varázslatos életét meséli el, aki egy majdnem végzetes baleset után nem öregszik tovább. A 20. században a lány egy nagy világkörüli utazásba fog, miközben megőrzi titkát. Azonban találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja életét. 

Értékelésem

*****
5/10

Szembejött velem a film, gondoltam megnézem. Előre el nem tervezett filmnézés volt. Szerepelt a filmben egy aranyos spániel kutyus, Ő volt számomra a mozi fénypontja... könnyfakasztó fénypontja...
De komolyra fordítva: Eleinte sablonosnak látszott, aranyos, kedves jelenetekkel és intelligens szereplőkkel tűzdelve... és ott a lezárás... Lett volna ebben több lehetőség is, úgy az egész filmet lehetett volna még formálni, na... De látszott, hogy szeretnék jól megcsinálni ezt a filmet, tényleg. Ezért jár a piros pont. Ha nagyobb hangsúlyt kap a "nem öregszik tovább" szál és ezt kezdik el kibontani a "találkozik egy férfival" szál helyett, (vagy együtt bontódik a két szál párhuzamosan, míg végül összefutnak) akkor megvett volna, de így... Aranyos, a sablonosság ellenére, nézhetőre sikeredett.