A LEGNAGYOBB SHOWMAN

The Greatest Showman 
(2017)" Az nem hozhat változást, aki nem tűnik ki a tömegből."

Tartalom

A cirkusz maga a csoda. És élt valaha egy ember, aki csodatévőnek született. P. T. Barnum (Hugh Jackman) a legendás Barnum cirkusz alapítója lángész volt, próféta, akinek hihetetlen dolgok születtek a fejében, és valósággá tudta tenni őket. Az ő utánozhatatlan képzelőerejéből születő műsorszámokat azóta sem tudja leutánozni senki.

Most a film kedvéért újjászületik a show, és újjászületik a showman - egyetlen forgatagos, látványos, szemkápráztató kavalkádban mutatkozik be a világ legkülönösebb cirkuszigazgatója, és élete főműve: a Barnum.

Hugh Jackman főszereplésével, Zac Efron és még sok más nagyszerű színész közreműködésével olyan musical készült, amit nemcsak a dalai, hanem a látványvilága is felejthetetlenné tesz...

Értékelés

10/10
10/10

Már régen várólistán volt nálam ez a remekmű. Meglepetés volt a javából. Pozitív értelemben, természetesen. Te jó ég. Miért is nem láttam én ezt a filmet hamarabb? A zenék... a színészek... a történet... Mr. Jackman... Minden tökéletes. Szívmelengető, zseniális és elvarázsol az első perctől az utolsóig. Mindenkinek ajánlom! Én biztosan újra fogom nézni még egy párszor.